Κράτηση Online

Διαθεσιμότητα & Τιμές

Shellona

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΩΜΑΤΙΑ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Παραλία Λαγανά, Ζάκυνθος

Τα Πολυτελή Δωμάτια & Διαμερίσματα Shellona είναι ένα υπέροχο παραθαλάσσιο συγκρότημα διαμερισμάτων, που βρίσκεται στη διάσημη περιοχή του Λαγανά. Είναι μια θαυμάσια επιλογή για όλους όσοι αναζητούν πραγματικά χαλαρωτικές διακοπές, είτε μόνοι είτε με την οικογένεια και φίλους.

Το συγκρότημα του Shellona ανακαινίστηκε το 2020 με γνώμονα τον οικολογικό χαρακτήρα, και με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών. Χρησιμοποιήσαμε οικολογικά υλικά αλλά και χειροποίητα διακοσμητικά στοιχεία όπως rattan bamboo και ξύλο από τους οικογενειακούς μας ελαιώνες.

Η ονομασία του καταλύματός μας αποτελείται από δύο θαλασσινά στοιχεία: τα κοχύλια που γεμίζουν την παραλία του Λαγανά και τη θαλάσσια χελώνα, έμβλημα της Ζακύνθου και ειδικά του κόλπου του Λαανά όπου γεννούν τα αυγά τους.

Τα χρώματά μας προέρχονται από το φυσικό περιβάλλον που βρίσκεται το συγκρότημα: το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας κοντά στην ακτή μας και το χρώμα της αμμουδιάς μπροστά από τα δωμάτια.

Καλώς ήλθατε στα Πολυτελή Δωμάτια & Διαμερίσματα Shellona στη Ζάκυνθο! Καλώς ήλθατε στη φυσική πολυτέλεια!

Κάντε Κράτηση στο Shellona

Απολαύστε τις Διακοπές σας στη Ζάκυνθο

Τοποθεσία Δωματίων

Λαγανάς, Ζάκυνθος

Πάνω στο Κύμα

Πάνω στο Κύμα

Στην παραλία του Λαγανά, το Shellona είναι η ιδανική επιλογή για διακοπές στην Ζάκυνθο

Μέρος του Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου

Μέρος του Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου

Ο Λαγανάς είναι μέρος του Θαλάσσιου Πάρκου της Ζακύνθου, οπότε μην εκπλαγείτε αν δείτε μια θαλάσσια χελώνα λίγα μέτρα από εσάς!

Κεντρική Τοποθεσία

Κεντρική Τοποθεσία

Το Shellona βρίσκεται σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές του νησιού της Ζακύνθου, με πολλές επιλογές για ψώνια, φαγητό ή clubbing

Γιατί να μας Επιλέξετε

Shellona Πολυτελή Δωμάτια & Διαμερίσματα

Παραθαλάσσιο Κατάλυμα

Τα παραθαλάσσια δωμάτια και διαμερίσματα βρίσκονται στην παραλία του κόλπου του Λαγανά, κυριολεκτικά ένα βήμα από την ακτή!

Φιλικό προς το Περιβάλλον

Το κατάλυμά μας ακολουθεί τις καλύτερες πρακτικές για το περιβάλλον με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανακύκλωση κ.α.

Θερμή Φιλοξενία

Το Shellona είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δίνει μεγάλη έμφαση στο να παρέχει στους επισκέπτες θερμή ελληνική φιλοξενία.

Φρέσκια Διακόσμηση & Design

Όλα μας τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί και διακοσμηθεί χρησιμοποιώντας τοπικά, ανακυκλώσιμα υλικά.

Περιλαμβάνεται Πρωϊνό στο Εστιατόριό μας

Απολαύστε ένα όμορφο δείπνο πλάι στη θάλασσα, το πρωινό σας που περιλαμβάνεται στην τιμή, καθώς και πολλές ετικέτες κρασιού και μπύρας στο εστιατόριό μας.

Who We Are

Shellona Luxury Rooms & Apartments

Shellona Luxury Rooms & Apartments, Laganas, Zante, Zakynthos, Greece

This is the about us section. This photo and  text is just sample until we get the real one. This is the about us section. This text is just sample until we get the real one.

This is the about us section. This photo and text is just sample until we get the real one. This is the about us section. This text is just sample until we get the real one.

This is the about us section. This photo and text is just sample until we get the real one. This is the about us section. This text is just sample until we get the real one. 

Book your Holidays Now

Best Online Rates Guaranteed

Τι Λένε οι Φιλοξενούμενοί μας

Κριτικές Επισκεπτών

Κάντε Κράτηση & Κερδίστε

Εγγύηση Καλύτερης Τιμής Online