Διαμονή

Shellona Πολυτελή Δωμάτια & Διαμερίσματα

Είδη Δωματιών & Διαμερισμάτων

Πολυτελή Δωμάτια στη Ζάκυνθο

Το συγκρότημα αποτελείται από 3 κτίρια, τα οποία διαθέτουν συνολικά 26 δωμάτια: 11 δίκλινα, 13 τρίκλινα δωμάτια, 1 σουίτα και 1 διαμέρισμα με 3 υπνοδωμάτια.

Το κτίριο στην παραλία ονομάζεται κτίριο Α και προσφέρει 5 δωμάτια, ενώ το κτίριο Β βρίσκεται στο πίσω μέρος του συγκροτήματος και προσφέρει 10 δωμάτια. Τέλος το τρίτο κτίριο που ονομάζεται Γ βρίσκεται πίσω από το κτίριο Β και τα 11 δωμάτια του είναι δίκλινα με θέα στον κήπο.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων έχει τρία επίπεδα (ισόγειο, πρώτος και δεύτερος όροφος) και τα περισσότερα από τα δωμάτια των κτιρίων Α & Β προσφέρουν θέα στη θάλασσα, ενώ όλα τα δωμάτια του κτιρίου Γ προσφέρουν θέα στον κήπο.

Επιπλέον, λίγα μέτρα μακριά, οι επισκέπτες μας θα βρουν ένα οικογενειακό εστιατόριο υπό την ίδια ιδιοκτησία, όπου μπορούν να απολαύσουν το μεγάλο και πλούσιο πρωινό και να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών και διεθνών συνταγών.

Σημαντικές Πληροφορίες

  • Ο αριθμός δωματίου από κάθε τύπο δεν είναι εγγυημένος και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.
  • Οι επάνω όροφοι είναι προσβάσιμοι μόνο από τη σκάλα.
  • Δεν επιτρέπονται κατοικίδια.
  • Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία, ο φόρος διαμονής είναι 0,50 ευρώ/νύχτα/δωμάτιο, δεν περιλαμβάνεται στην τιμή και εξοφλείται κατά την άφιξη.

Κάντε Κράτηση στο Shellona

Απολαύστε τις Διακοπές σας στη Ζάκυνθο